Ponuda

BP Sojenicu uz samu fizičku nastambu, čini i prekrasna priroda koja ju okružuje. Velika mogućnost BP Sojenice je da ona svom posjetitelju pruža i poistovjećivanje s prirodom, uživajući u ljepotama iste. Pruža mu da iz stresnog okruženja u kojem se svakodnevno nalazi, pronađe svoj mir u okruženju iz kojeg je potekao.

Odlazak na odmor u BP Sojenicu predstavlja inovativan i poseban način odmora. U doba globalizacije, prezasićenosti tržišta i ovisnosti ljudi o tehnologiji, mnogima odlazak na regularan odmor ne predstavlja dovoljan odmak od svakodnevice. BP Sojenica je bijeg od civilizacije, tehnologije i stresa u netaknuto prirodno okruženje s cijelom lepezom mogućnosti i doživljaja koji vraćaju neka davna vremena. Upravo onima kojima je takav odmak prijeko potreban, mogu pronaći utočište u BP Sojenici.

Aktivan odmor
Pretvorite vaš odmor u aktivan odmor i iskusite čari berbe grožđa u baranjskim vinogradima, spoznajte nove izazove vinskih podruma i uživajte u biranim domaćim specijalitetima stoljetnih čardi. Upoznajte skriveni svijet obrađenih polja, plavetnilo Dunava, dušu jednoga kraja i njegovih ljudi.  Možete uživati u vožnji biciklom laganim ili strmim putevima pretočenim u beskrajne biciklističke staze. Prostrana polja i bistra i životom bogata rijeka te brojna okolna brda  čine ovaj prostor jednim od najboljih područja za lov i ribolov.

Upoznavanje flore i faune predjela u kojem se BP Sojenica nalazi organiziranim izletom čamcem ili samostalno čamcem, jahanje konja, kolonija slikara i kipara čine potpunim raznolikost ponude koju pruža posjet Sojenici.

Ukoliko se ne želite previše udaljavati od Sojenice, a želite upoznati bogatstvo i ljepote rijeke na kojem je smještena, možete se jednostavno prepustiti Sojenici i uživati u prirodi. Zbog svoje pomične ponude na kojoj se nalazi, Sojenicu možete premještati na različita mjesta uz obalu rijeke.

Protiv gladi potaknute čistim i svježim zrakom nudimo vam domaće baranjske specijalitete. Ukoliko imate sreće i znanja, možete si sami uloviti ručak koji ćemo za vas sa zadovoljstvom pripremiti.